28 Mart 2016 Pazartesi

Unknown

Iphone İçin Bir İyi, Bir Kötü Haber!


Merhabalar,
iPhone 7 ile iligi gün geçmiyor ki yeni bir detay ortaya çıkmasın. Yeni çıkan detaylara göre iPhone severlere hem iyi hem de kötü haberler geldi.
Apple’ın Yeni Trendi… İki Hoparlör!
Evet, her zaman ki gibi iyi haberle başladım. Biliyorsunuz ki, mevcut iPhone’ların hepsinde tek hoparlör mevcut. Söylentilere göre yeni iPhone’da herhangi bir kulaklık girişi olmayacağı için, mevcut kulaklık yerine ikinci bir hoparlör monte edilecekmiş. Apple halihazırda iPad Pro’da kullanmaya başladığı iki hoparlörlü cihazları sürdürecek anlaşılan…
  

Kablosuz Kulaklık Hayalleri Suya Düştü

Gelelim kötü habere…iPhone 7’de kulaklık girişi olmayacağı haberleriyle birlikte, iPhone 7’nin kutusu bizlere bir de kablosuz kulaklık sunacak diye bir beklenti ve söylentiler silsilesi oluşmuştu. Yine yeni çıkan haber ve iddialara göre Apple kablosuz bir kulaklık yerine  iPhone 7 ile birlikte “lightning” girişine sahip bir kulaklık verecekmiş. E ne bekliyorduk ki, kablosuzu da 250 TL fiyat ile satar büyük ihtimalle! Kablosuz kulaklığın kutudan çıkmasını bekleyen kullanıcıların ise 2017 de tanıtılması beklenen iPhone 7S’in beklenmesi gerekiyor imiş.
  

Not: Resimlerin hepsi temsilidir. 

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :