28 Mart 2016 Pazartesi

Unknown

Galatasaray - Fenerbahçe Derbi Tarihi Belli Oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu, ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin oynanacağı tarihi açıkladı. 



Türkiye Futbol Federasyonu, 20 Mart'ta oynanması gereken ancak terör saldırısı ihbari nedeniyle önce seyircisiz oynanmasına karar verilip daha sonra ileri bir tarihe ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin oynanacağı tarihi açıkladı. 

Buna göre dev derbi 13 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Galatasasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak erteleme maçı Spor Toto Süper Lig'in 28. ve 29. hafta maçları arasındaki 13 Nisan tarihinde oynanacak.

28. hafta oynanacak maçlar;

Galatasaray - Çaykur Rizespor (9 Nisan)

Torku Konyaspor - Fenerbahçe (10 Nisan)

29. hafta oynanacak maçlar;

Antalyaspor - Galatasaray (15 Nisan)

Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu (17 Nisan)

TFF Başkanı Demirören ile Başkanvekilleri Servet Yardımcı, Nihat Özdemir ve Ali Dürüst'ün hazır bulunduğu toplantıda, Galatasaray'ı Başkan Dursun Özbek temsil ederken, Fenerbahçe kalabalık bir şekilde toplantıda yer aldı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile idari menacer Hasan Çetinkaya'nın katıldığı toplantıda Futbol Federasyonu derbinin tarihini 13 Nisan Çarşamba olarak belirledi.

Kaynak: Fanatik

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :