28 Mart 2016 Pazartesi

Unknown

Whatsapp Web Nedir, Nasıl Kullanılır?


Merhabalar,
Artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen WhatsApp, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde bir milyar kullanıcı sayısına ulaştı. Bu denli fazla abonesi bir uygulama da tabiki, WhatsApp’ı bilgisayar,tablet hatta smart tv kullanmak için bir çözüm üretti. Ve bunu yaparken de teknolojinin o güzel nimetlerinden de faydalandı :)
WhatsAPP Web’i Nasıl Kullanırım?
Öncelikle, bilgisayarımızdan WhatsApp’ın internet adresine(Whatsapp.com) giriyoruz. Ve ardından yukarıdaki bar üzerindeki “WhatsApp Web” sekmesine tıklıyoruz. Tabletleri üzerinden WhatsApp Web’i kullanmak isteyen kullanıcılar, lütfen tabletlerindeki browser’ın ayarlar menüsünden “masaüstü siteyi göster” seçeneğini işaretlesin.
Sonrasında WhatsApp sizin için bir QR kod oluşturacak ve aşağıdaki gibi bir ekranı karşınıza çıkaracak.
Şimdi ise geriye yapmanIz gereken çok kısa iki adım kaldı. Telefonunuzdan WhatsApp’ı açın ve “Ayarlar” sekmesine tıklayın. Ve “WhatsApp Web” seçeneğini seçin.

Son olarak, gelen ekran kameranızı açacak ve bilgisayarınızın size verdiği QR kodu taratmanızı isteyecektir. Kodu taratırsanız, 1-2 saniye içinde bütün WhatsApp’ınızı bilgisayar veya tabletiniz üzerinden kullanmaya başlayabilirsiniz. İşte bu kadar kolay!

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :