30 Mart 2016 Çarşamba

Unknown

Google Play Store’dan .APK dosyası nasıl indirilir?


Tüm Android cihazlarda geçerli olan Google Play Store uygulama mağazası, kullanıcıların doğrudan .apk uzantılı dosya indirmelerine imkan vermez. Mağazadan uygulama indirebilmek için internet bağlantınızın olması gerekir. Ancak .apk uzantılı dosyaları indirdiğiniz takdirde internete bağlı olmadan istediğiniz uygulamayı kurabilir, arkadaşlarınıza uygulama gönderebilirsiniz. Bunu yapabilmek için hiçbir program kullanmanıza ihtiyacınız yok. Sadece Play Store buna imkan vermediği için geliştirilen başka bir web sitesinden ücretsiz olarak faydalanmamız gerekiyor.
Aslında Google, .apk uzantılı dosyaların indirilmesini engelleyerek virüs ve kötü niyetli yazılımların cihazları hedef almasını engellemek istiyor. Her ne kadar iyi niyetle alınan bir karar olsa da, bazı kullanıcıları olumsuz etkilediği muhakkak.
Google Play Store’dan apk dosyası indirmek için ne yapmak gerekir?


Öncelikle Google Play Store’a gidip indirmek istediğimiz herhangi bir uygulamayı arıyoruz. Daha sonra ise uygulamanın adresini kopyalıyoruz.


Daha sonra yapmamız gereken tarayıcımızı açıp APK Downloader isimli siteyi ziyaret etmek. Sitedeki büyük kutucuğa kopyaladığımız uygulamanın linkini yapıştırıyoruz ve Generate Download Link butonuna tıklıyoruz.


Ardından birkaç saniye bekledikten sonra uygulamamız indirilmeye hazır hale geliyor. Yeşil renkli “Click here to download…” diye devam eden butona bastığımız takdirde .apk uzantılı dosyamız inmeye başlayacaktır.
Play Store dışındaki sitelerden indirdiğiniz .apk dosyalarının içine virüs enjekte edilmiş olabilir. Bu yüzden azami derecede dikkatli olmalı, yalnızca Play Store üzerinden apk dosyası indirmelisiniz.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :