30 Mart 2016 Çarşamba

Unknown

UPLOAD Hızı Nedir, Ne İşe Yarar?


UPLOAD Hızını bazı kişiler önemsemez. Ne işimize yarayacak der. Ancak UPLOAD hızı bir cihazdan, başka bir cihaza dosya aktarımını en iyi şekilde etkileyen bir Yöntem. Ancak UPLOAD hızını olumsuz etkileyen bazı etkenleri de ortadan kaldırmak gerekir. İnternet hızına bağlı olarak değişiklik gösterir. Yani ” TTNET, ADSL, TURKNET” gibi modem sağlayıcılarının İnternet hızına direkt etkisi olur. UPLOAD sorunu yaşamamak için, bu ayarların çok daha düzenli ve seviyeli bir şekilde çalışması gerekiyor. UPLOAD hızında, dosyaların düzenli olarak karşı tarafa iletilmesi ve karşı taraftan da size gelen Dosyaların en hızlı şekilde inmesi için, UPLOAD hızının en üst düzey seviyede tutulması gerekiyor.
UPLOAD Hızını ilk olarak Test etmeniz gerekiyor. Bağlı olduğunuz İnternet sağlayıcınızın ayarları üzerinde genel bir Hız testi yapın. Yapılan hız testi sonrasında, UPLOAD ayarı da ortaya çıkar. UPLOAD hızından en verimli ve en hızlı yararlanmak için, Test aşamasında kesinlikle 8BİT hızın üzerine çıkması gerekir. Eğer 8BİT hızın altına düşerse, hız olarak olumsuz bir etki bırakır. UPLOAD hızı sayesinde, Mail arasında başka cihazlara Dosya gönderme, başka cihazlardan size gelen Mail dosyaları hızında yükseliş de artar.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :