30 Mart 2016 Çarşamba

Unknown

Facebook'a Neden Girilmiyor? Bağlantı Hatasının Sebebi Nedir?


Facebook dünden bugüne devam eden bir sıkıntı içerisinde. Giriş bir türlü  yapılamıyor. Patlama sonrasında özellikle bu sorun ortaya çıktı, yada  daha çok büyüdü. Ancak sadece Patlama odaklı olarak bir yavaşlama var diyerek de düşünmeyin.Bilgisayar üzerinden girenler için özellikle, ” DNS Ayarları yada Ön Bellek Temizlemesi ” yaparak, tekrar bir giriş yapabilirsiniz. Ankara olaylarından sonra bu sorun oradaki Patlamadan doğan sıkıntılar nedeniyle yaşandığı açıklanmıştı. Ancak Taksimde yapılan saldırıdan sonra, Türkiye genelinde her bölge de aynı sorunun olması bu olaya bağlanamaz. ” Siber Saldırılar da ” buna bir engel olabilir.
DNS Ayarlarını kontrol edin ve değişiklik yapın. DNS ayarlarından oluşan sorunlar yüzünden bu tarz Olaylar yaşanır. Ancak Siber Saldırıları da kontrol etmek lazım. Bazı zamanlarda ” Google Chrome ” üzerinde yoğunluk yaşanır. Ön Bellek temizlemesi yapmazsanız eğer, kısa sürede facebook çökmeye başlar. Giriş olsa bile, yarım yamalak bir giriş söz konusu olur.
Ön Bellek Temizlemesinden sonra da eğer Facebook’a giriş hala olmuyorsa, bu sefer DNS ayarlarını değiştirin. Güncel DNS kodlarını kullanabilirsiniz. Ancak yoğun bir Siber Saldırı söz konusu olabilir. Buna özellikle dikkat ederek, DNS ayarlarından sonra tekrar girişleri kontrol etmeniz gerekmektedir. Yani, genel bir patlama olayından kaynaklı sorun olmuyor.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :