5 Nisan 2016 Salı

Unknown

Bisiklette Renkli Ve Yaratıcı Dönem: Balight


Tüm Dünya’da kullanıldığı gibi ülkemizde de kullanılan bisikletler, modern hayatın ulaşımında sık kullanılan araçlarından birisi. Ancak ülkemiz de dahil birçok ülkede bisiklet yolları, istenilen biçimde ve düzeyde değil ne yazık ki.


Bisiklet sürücülerinin ulaşımda yaşadığı en büyük ortak sıkıntı ise güvenlik. Sürücülerin trafikte yaşadığı sorunlardan birinci sırada ise fark edilememe gelmekte. Bisiklet sürücüleri, otomobil kullanıcılarının kendilerini fark etmemesinden şikayetçi. Bisiklet sürücülerinin bu sorunun çözüme kavuşması için yapılan araştırmalar sonucunda yeni bir çözüm geldi.

LED Çubuklarla Tarzınızı Yansıtın

Modern hayatta bisikletlilerin fark edilmemesi sebebiyle geliştirilen yeni çözüm hem eğlenceli, hem yaratıcı, hem de güvenliği arttırıcı özelliğe sahip. Söz konusu çözümün adı ise Balight.


Bu yeni çözümün kullanım şekli ise tamamen basit. LED çubuklu sistemle bisikletlerin tekerlekleri, otomobil şoförlerinin sizi fark etmenize olanak tanıyor. LED çubukları bisikletinizin jantlarına yerleştiriyorsunuz. Bu LED çubuklar, aklınıza gelen tek renge sahip, yanıp sönen sistemlerden tamamen farklı. Ürünün farklılığı ise birçok rengi desteklemesiyle, tarzınızı yansıtmasından geliyor. Kişiselleştirebildiğiniz bu üründe, dilediğiniz deseni, motifi ve şekli bisikletinizin jantlarına yansıtabiliyorsunuz. Bu yansımayı, bisikletinizi sürüş sırasında jantlarda görebiliyorsunuz.

Siz Nasıl İsterseniz…

LED çubuklara istediğiniz motifleri, desenleri, şekilleri verebiliyorsunuz ve bu işlemi akıllı cihazlarınızla gerçekleştirebiliyorsunuz. Android ve IOS cihazlarına, indireceğiniz uygulamayla ufak dokunuşlar yaparak, yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Bu sayede trafiğe çıktığınız anda özellikle gece saatlerinde, diğer şoförler tarafından fark edilebilir ve güvenliğinizi maximum seviyeye kadar çıkarabilirsiniz.


Balight Özellikleri Neler?

LED çubuklu sistem, 16 milyon renk ile yaratıcılığınızı kısıtlamıyor. 10 saate kadar çalışma süresi olanBalightIP65 standartlarında su geçirmezlik, bluetooth, darbeye dayanaklılık ve hırsızlığa karşı alarm sunuyor. Bisiklet tutkunlarının dikkatini bir hâyli çeken ve oldukça iyi geri dönüşler alacağını tahmin ettiğimiz Balight, ne zaman ve ne kadar ücretle satışa sunuacak bilmiyoruz. Bu sayfadan ürüne ulaşabilir ve daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :