16 Ocak 2016 Cumartesi

Furkan

Semih Öztürk Survivor'da

SEMİH ÖZTÜRK SURVİVOR'DA

Ütopya programıyla tanınan Semih Öztürk Survivor kadrosundaki yerini aldı.8 Şubatta başlayacak olan survivor programı ilgiyle bekleniyor.Semih Öztürk'ün hayranlarının aklındaki tek soru Semih Öztürk Survivor'damı ?

Bu sonunun cevabını biz verelim.Semih Öztürk ve yine ütopya programıyla tanınan İnci Satır Survivor programında yerini aldı.Acun Ilıcalı ütopya programında hiç anlaşamayan 2 kişiyi Survivor programına transfer etti.

Semih Öztürk ütopya programında Kuretulayn Matur ile aşk yaşamıştı.İkilinin bu aşkı tüm söylenenlere rağmen devam etmişti.Yarışmanın bitmesinin ardından ikili aşklarına devam etti.

FİNALDE VEDA ETMİŞTİ 
Ütopya programında şampiyonluğa final'de veda eden Semih Öztürk.Şampiyonluğu Tuncak Kes'e kaptırmıştı.Ancak program bitmesine rağmen aylarca konuşulmuştu.Acun Medya'nın kumpas yaptığını düşünen fan'lar yarışma yapımcısı Alpay Kazan'ı aylarca eleştirmişti.Rtük'e binlerce şikayet gitmişti.


Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :