12 Ağustos 2016 Cuma

Furkan

Android’de En Çok Tercih Edilen Uygulamalar








• Greniffy: Uygulamanın vadettiği şey ise istediğiniz uygulamaları uykuya alması ve kullanmak istediğinizde (yani o uygulamayı açtığınızda) eskisi gibi aynen çalıştırması. batarya ömrünü artırmak için gayet güzel bir uygulamaya benzemekte.


• SD-Maid (Sistem Temizleme Aracı) : Sistem Temizleme Aracı, android Sd Maid System Cleaning Tool Pro bu uygulama ile tablet veya telefonlarınızdaki db gereksiz kayıtları silerek hem boş alan yaratabilirsiniz hemde hızlanmasını sağlayabilirsiniz.



• Powerramp: Android 2.1 ve üstü işletim sistemine sahip cihazlar için güzel bir müzik oynatıcı uygulama. detaylı ekolayzırı, klasör seçenekleri, değiştirilebilir temaları, detaylı uygulama ayarlarıyla denediklerim içerisinde en iyisi. android cihazlar için olmazsa olmaz uygulamalardan biri diyebiliriz.


• Maxhthon Bulut Tarayıcı: Bu uygulamada android tarayıcısını en iyi şekilde istediğiniz hızda kullanma şansına sahip oluyorsunuz. Bu uygulama Android versiyonunun en hızlı tarayıcısı olarak geçmektedir.



• Kilitleyici-Uygulama Kilidi: Bu uygulamanın en güzel özelliği galeride var olan resim ve videolarınızı kilitleyerek bu uygulamadan derinlemesine yararlanmanızdır. Artık bu kilit sayesinde güvenliğinizi koruyacak ve size özel olan verileriniz böylelikle koruma altında tutabileceksiniz.



• Fleksy Klavye : Artık yazı yazarken birçok yazıdan daha hızlı bir özeliğe bu klavye sayesinde yaşatacaksınız. Böylece yazma alışkanlığınızı değiştirecek ve hızlı bir özellikle karşınızdakini şaşırtacaksınız. 

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :