24 Ocak 2016 Pazar

Furkan

Muhteşem Yüzyıl Kösem Final mi Oluyor ?


Muhteşem Yüzyıl Kösem Final mi oluyor ?
Star Tv'nin Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi Final yapmanın eşiğine geldi.Büyük umutlarla yayınlanan dizi reytingler'de üst üste darbe aldı.Düşük reyting ve büyük maliyetli bir dizi haline gelen Kösem sultan önümüzdeki haftalarda final olabilir.En son yayınlanan bölümüyle Totalde 25. sırada AB'de ise 4.Sırada yer aldı.Reytingleri arttırmak için yapılan o kadar öpüşme sahnesi işe yaramadı.


Muhteşem Yüzyıl Kösem reytinglerde böyle devam ederse çok yakında Final olucak veya sezon erken bitirilecek.Star Tv diziyi daha kaç bölüm daha idare eder bilinmiyor.Ancak bize göre bu dizi fazla uzun sürmeyecek.


Muhteşem Yüzyıl Kösem Neden Düşük Reyting Aldı ?

Dizinin bu sezon düşük reyting alması hiçbeklenmedik bir olaydı.Çünkü oyuncular aylarca özenle aranmış ve seçilmişti.Geçtiğimiz sezonlarda Muhteşem Yüzyıl izleyicileri ekrana kitleyen bir diziydi.Ancak bu sezon tam bir hayal kırıklığı oldu.Düşük reyting hem yapımcıyı hemde kanalı memnun etmiyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Reytingleri
2.93 Reyting ile 25.Sıra (Total) - 21.01.2016  
2.74 Reyting ile 21.Sıra (Total) - 14.01.2016
3.43 Reyting ile 15.Sıra (Total) - 07.01.2016
4.65 Reyting ile 6.Sıra   (Total) - 24.12.2015



Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :