25 Ocak 2016 Pazartesi

Furkan

Galatasaray File Bekçisi Muslera Satılıyor Mu? Muslera Gidiyor Mu?


Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera satılıyor mu yoksa gidiyor mu? Bu sorunun cevabı ajanshaber.com sitesinde yer alıyor.

Yediği goller ile Muslera taraftarların eleştiri noktası oldu. Geçtiğimiz sezon 3 kupa birden kaldıran Galatasaray'da en büyük pay sahibi kuşkusuz Muslera olmuştu. Bu sezon ise takım genelinde ki kötü performans Uruguaylı file bekçisinin de performansını etkilemiş durumda. Yetenekli file bekçisi Muslera bu sezon en kötü performansını geçiriyor. Kötü performans sergilen Muslera satılıyor mu? Başkan Dursun Özbek ise geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Muslera ve Sneijder’ın kesinlikle satılık olmadıklarını açıklamıştı. Milan CEO’su Adriano Galliani dün akşam yaptığı açıklamada Galatasaray’ın Luiz Adriano’yu kiralamak için bir girişimde bulunduğunu fakat onu göndermeyi düşünmediklerini ifade etmişti. Fakat İtalyan medyasında yer alan haberlere göre sarı kırmızılı ekibin radarındaki tek Milanlı Adriano değilmiş. İddiaya göre Galatasaray, Milan’ın İspanyol file bekçisi Diego Lopez ile ilgileniyor. Boyko transferinden önce Beşiktaş’ın da gündemine gelen Lopez, siyah beyazlı ekipten yıllık 5 milyon Euro isteyince transfer çıkmaza girmişti. Sarı kırmızılı ekibin Lopez için Milan ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Ortaya atılan iddialardan sonra taraftar Muslera gidiyor mu sorusunu sordu. Peki Muslera satılacak mı? Sorunun cevabı haber detayında yer alıyor.

MUSLERA GİDİYOR MU YOKSA SATILIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray başkanı Dursun Özbek UEFA'dan ceza alabileceklerini açık açık belirtmişti. Başkan Dursun Özbek, "UEFA bizi uyarmış, 2 yıl sizi izleyeceğiz demiş. Biz dehşet şekilde zarar etmeyi sürdürmüşüz. 3 yıl men gibi laflar bile dolaştı haksız değiller, rakamlar ortada. Yine de karamsar değiliz" dedi. "UEFA'nın bizi araştırması çok doğal. Adamlar diyor ki 'Size 3 yılda zarar opsiyonu verdik, siz dehşet şekilde zarar ediyorsunuz' Ünal Aysal döneminde kulübe 2 yıl daha izleme ve düzeltme süresi veriliyor.2012-13 sezonunda G.Saray 38 milyon Euro zarar etmiş, bir sonraki sezon 70.4 milyon Euro'ya çıkmış. 2014 Ekim'de Duygun Yarsuvat'ın yönetiminde göreve geldik. Rakamları görünce şaşırdım. Başımıza iş geleceğini gördük ama yapılacak fazla da bir şey yoktu. UEFA'nın zarar toleransı 30 milyon Euro biz 164 milyon Euro açık vermişiz. 2014'te transfer harcamaları için 19 milyon Euro taahhüt etmişiz, 27 milyon Euro harcamışız. Yani rakamlar ortada bazı savunulamayacak hatalar var."
"Bize gelen mektupta gelecek sezon zararı 10 milyon Euro veya daha altına indirirsen 2. yıl men cezasını askıda tutarım deniyor. Bir iyileştirme trendi gördüler ve şartlı ceza yoluna gittiler. Çünkü ilk ön görüşmelerde 3 yıl men lafları dolaşıyordu. Enflasyon ve kur farkını anlattık. 70 milyon Euro'dan geriye dönüş başladı, 50'ye indik. 15'e indirmek üzereyiz. Geçmişten gelen kontratlarla cebelleşiyoruz. 3 sene içinde işi dengeye getireceğiz. UEFA 'Bu borcu yapan Ünal Aysal'ı neden ibra ettiniz' işine bakmıyor borca bakıyor. Profesyonel ve transfer harcamalarında aşırı harcamalar var. Bu sorunun altından sadece bu yönetim kalkamaz. Galatasaraylılar 'tek yumruk' olmalı. Karamsarlığa da gerek yok. Henüz bir men cezası yok. Ben UEFA'yı ikna edebileceğimizi düşünüyorum." Başkan Özbek açıklamasının sonunda ise Muslera ve Wesley Sneijder'ı satmayacaklarını belirtti.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :