7 Ocak 2016 Perşembe

Furkan

Barcelona 4-1 Espanyol

Barcelona 4-1 Espanyol
Camp Nou'da oynanan mücadelede konuk ekipEspanyol'un golünü 9. dakikada Felipe Caicedo atarken,Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 13. ve 44. dakikadalarda Messi, 49. dakikada Pique ve 88. dakikadaNeymar kaydetti. Arda Turan 67. dakikada yerini Rakitic'e bırakırken oyundan çıkana kadar etkili bir oyun sergiledi.

Mücadelede Espanyollu 72. dakikada Hernan Perez ve 75. dakikada Pepe Diop kırmızı kart görerek oyundan atıldılar.

Milli futbolcu Arda TuranBarcelona'nın İspanya Kral Kupası'nda Espanyol ile oynadığı maçta ilk kez takımının formasını giydi.


Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 aydır antrenmanlara çıkan ancak maçlarda forma giyemeyenArda Turan, yasağın önceki gün sona ermesinden sonra bugün ilk kez Katalan ekiple sahaya çıktı. İlk 11'de sahaya çıkan Arda, böylece Rüştü Reçber'den sonra Barcelona formasını giyen ikinci Türk oldu.

İLK MAÇINDA BARCELONA GALİP

Camp Nou'da oynanan maçta BarcelonaEspanyol'u 4-1 mağlup etti. Konuk ekip Espanyol'un golünü 9. dakikada Felipe Caicedo atarken, Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 13 ve 44. dakikadalarda Messi, 49. dakikada Pique ve 88. dakikada Neymar kaydetti. İlk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, 67. dakikada yerini Ivan Rakitic'e bırakırken, gösterdiği performansla beğeni topladı. Bu arada Espanyol takımında Hernan Perez 72. dakikada, Pepe Diop da 75. dakikada kırmızı kart gördüler.

BAYRAMPAŞA'DAN BARCELONA'YA...

34 milyon Euro ve tutturulacak hedeflere göre 7 milyon Euroluk opsiyonla Atletico Madrid'denBarcelona'ya transfer olan 28 yaşındaki Arda Turan, bu günlere geliş hikayesiyle de tüm dünyanın dikkatini çekti.

8-9 yaşlarında Bayrampaşa'daki Altıntepsi Makelspor'da futbol hayatına başlayan Arda, 12 yaşında Fatih Terim'in kendisini beğenmesi üzerine Galatasaray'ın altyapısına transfer edildi. Galatasaray PAF Takımı'nda aralıksız 4 yıl forma giyen Arda Turan, 56 maçta 11 gol kaydetti. Bu dönemde Arda, Hagi'nin forma giydiği bir maçta top toplayıcılık yaparken görüntülenmişti.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :