17 Ekim 2015 Cumartesi

MD

Ücretsiz profesyonel kartvizit tasarımları (PSD)


Bu yazının özellikle grafik tasarımla ilgilenen arkadaşların çok hoşuna gideceğini düşünüyorum. Bu tür şeyler genellikle ihtiyaç duyduğunuz anlarda, her taşın altına baksanız bile kolay kolay karşınıza çıkmaz. Ne zaman ki “marketten aldığımız her şeyin içinde peynir altı suyu tozu bulunmak zorunda mı” gibi abidik bir arayış içerisine girersiniz, işte o zaman arama sonuçlarındaki reklamlarda falan rastlarsınız. Gerçi ondan sonra da “Ben bunu kesin bir yerde kullanırım” diye düşünüp hızlıca tarayıcının yer imleri arasına sürüklersiniz ve ordaki beşmilyardörtyüzonaltıbin şeyin arasında kaybolup gider ama en azından o sahip olma hissini yaşamak güzeldir.
İnternet deryasındaki bu tür gezintilerim sırasında rastladığım Business Card Journal isimli site de aynı şekilde yer imlerim arasındaki yerini almış durumda. Adamlar bildiğiniz sebil yapmışlar, PSD ve AI formatlarındaki kullanıma hazır profesyonel kartvizit tasarımları son derece beleş biçimde grafik tasarımcıların hizmetine sunuluyor. Ben zevkime hitap eden birkaçını aşağıda listeledim, tüm örneklere ulaşmak ve yaldır yaldır indirmek istersenizbusinesscardjournal.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çok renkli (PSD, AI)

Mavi ağırlıklı, QR kod özellikli (PSD)

Kırmızı ağırlıklı, dikey (PSD, AI)

Minimal, metro tarzı, dikey (PSD, AI)

Modern sekme tarzı (PSD, AI)

Mavi, sarı, yeşil varyasyonlu, QR kodlu (PSD)

Renkli, modern (PSD, AI)

MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :