10 Ekim 2015 Cumartesi

Furkan

LG'nin Yeni Telefonu V10 !

İşte LG V10 dev bir etkinlikle tanıtıldı, işte V10 ile gelen özellikler

LG’nin G4 ile sunduğu oldukça güzel özellikleri ve Snapdragon 810 yerine S808’i kullanarak ısınma probleminden de uzaklaştığı deri kaplı telefonu oldukça beğenilmişti. 

Özellikle kamera performansı olarak tepeye oynayan telefonu sadece daha sonra Sony’nin yeni efsanesi Xperia Z5 geçebilmişti.


Şimdi ise G5 beklenirken yepyeni bir üst seviye cihazını farklı bir adla, V10 ile sunmuştu. İlk defa bir çift ön ekranı bulunan cihazda aynı zamanda çift ön kamerası ile oldukça üst seviye ve daha iyi bir kullanım sağlamakta.

5.7 inçlik QHD ve 2.1 inçlik 160x1040p ekranı bulunan cihazda Snapdragon 808 çipset, 4GB RAM, 64GB dahili +MicroSD ile 2TB’a kadar depolama, LG G4’te gördüğümüz 16MP efsane kamerası, yine G4 ile aynı 3.000mAh batarya gibi detayları bulunan LG V10 8.6mm inceliğe ve 192gr ağırlığa sahip.

Merak edilen detayı olan fiyatı ise Güney Kore’de satılmaya başlamasıyla belli oldu. Özellikleri bazından efsane olan cihaz 693 Dolar gibi bir fiyatı bulunuyor. Şu anki kura göre 1.850TL gibi bir fiyata çıkıyor. Tabii vergilerle 2.500’e ulaşacaktır.


 31 Ekim tarihine kadar Güney Kore’den satın alacaklara ikinci bir batarya da hediye eden LG böylelikle uzun uzadıya bir kullanım sunabilecek. Tabii bu kampanya ülkemize de geldiği zaman uygulanır mı hep beraber göreceğiz.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :