10 Ekim 2015 Cumartesi

Furkan

Beklenen Facebook ve Messenger artık Apple Watch’ta

Facebook Messenger artık Apple Watch’ta

Teknoloji devi Apple’ın daha önce bir etkinlikte duyurduğu Apple Watch için Facebook Messenger uygulaması sonunda geldi.
Belki hatırlarsınız, Apple 9 Eylül tarihinde düzenlenen bir medya etkinliğinde watchOS 2 üzerinde çalışan tüm Apple Watch’lar için bağımsız bir Facebook Messenger uygulamasından bahsetmişti. İşte bahsedilen bu uygulama artık Apple Store’da kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda. 

Apple Watch’unuzda kullanabileceğiniz Facebook Messenger uygulaması, size çıkartma, beğeni, sesli klip gönderme ve gelen bildirimleri cevaplama olanağı sağlıyor.
apple watch facebook messenger 1
Tabii ki Apple Watch’a Facebook Messenger uygulaması yüklemek için, öncelikle bu uygulamayı iPhone’unuza yüklemeniz gerekiyor. 
Ardından akıllı saat uygulamasına girip saatim > Messenger > uygulamayı Apple Watch’ta göster seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor. (Watch App > My Watch > Messenger > Show App on Apple Watch)
Apple Watch esteği kazanmasının yanı sıra, Facebook Messenger aynı zamanda iOS 9 üzerinde çalışan iPhone ve iPad’lerde Spotlight Search ile birlikte çalışıyor. Ayrıca iOS 9 yüklü iPad’lerde de belirli multitasking özellikleriyle de çalışabiliyor. Son olarak da, yan yana iki uygulamayı aynı anda çalıştırmanızı sağlayan Split View özelliği ve Slide Over ile birlikte çalışacağı söyleniyor.
Apple watch facebook messenger
Spotlight Search ile birlikte, uygulamayı açmaya gerek kalmadan Facebook üzerindeki konuşmalarınız ve kişileriniz üzerinde kolayca arama yapabiliyorsunuz.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :