17 Ekim 2015 Cumartesi

MD

Kodlama bilmeyenler için son derece basit bir site oluşturma aracı: Sitecake


Kodlamadan anlamam fakat ne za
man CMS, Bootstrap veya HTML5 Boilerplate gibi şeyler duysam çok pis heves ediyorum. Keşke hiçbir teknik bilgiye sahip olmamama rağmen tüm bu bileşenleri veya bazılarını ihtiva eden bir web sitesi hazırlayabilsem” diyenlerdenseniz Sitecake tam olarak aradığınız şey diyebilirim. Sizler gibi arkadaşları düşünen geliştiriciler, tamamen tarayıcı tabanlı çalışan, PHP kodlama bilgisi, dahası veritabanı bile gerektirmeyen, herşeyin aşağıdaki örnekte de gözlemleyebileceğiniz üzere sürükle bırak tekniğiyle halledildiği son derece basit bir araç geliştirmişler. Elbette açık kaynaklı, yani ücretsiz.
sitecake-demo
Sitecake hakkında daha fazla bilgi almak ve bu sevimli aracı hemen mıncıklamaya başlamak üzere sitecake.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :