15 Kasım 2016 Salı

MD

Yasaklanmayan VPN Programları - Uygulamaları


Yasaklanmayan VPN Programları - Uygulamaları


Yasaklanmayan VPN Programlarını bu sayfadan indirebilir ve VPN Programlarını kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

BTK Tarafından Yasaklanmayan yani Yasaklanma kriterlerine girmeyen VPN Programları bu sayfadadır. Sayfamızda bulunan VPN Programları Yasaklanmamıştır ve Çalışmaktadır.

TunnelBear VPN Programı

TunnelBear VPN Programı Yasaklanmamıştır ve Çalışır durumdadır.



SuperVPN Free VPN Client


SuperVPN Free VPN Client Programı Yasaklanmamıştır ve Çalışır durumdadır. İlk kez SuperVPN Free VPN Client'i kullanıyorsanız BEDAVA Deneme Sürümü Premium Kazanacaksınız. Tüm Lokasyonlara geçiş yapabilirsiniz.

SuperVPN Free VPN Client'i İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.



Opera Free VPN - Unlimited VPN 


Opera Free VPN - Unlimited VPN Programı yasaklanmamıştır. En Hızlı ve Çalışır durumda ki sağlam VPN Programları Arasında Yer Alıyor. Opera Free VPN Programı OPERA tarafından geliştirilmiştir. İstediğiniz gibi lokasyon değiştirebilirsiniz.





Turbo VPN – Unlimited Free VPN


Turbo VPN – Unlimited Free VPN Programı yasaklanmamıştır. Turbo VPN Size kalitesini konuşturacaktır. Can sıkıcı Reklamlar ve Yavaşlama sorunu Turbo VPN İle Ortadan kalkıyor. En iyi Vpn Programları arasında yer alıyor. Hızlı ve Stabil çalışma sistemiyle kalitesini konuşturuyor.




Express VPN - Hızlı VPN

Express VPN - Hızlı VPN Programı Yasaklanmamıştır. Express VPN İle Dilediğiniz gibi lokasyon değiştirebilir ve gezinebilirsiniz. Tamamen ücretsiz ve Yasak bulunmuyor.




VPN Unlimited - Tam gizlilik VPN Programı


VPN Unlimited - Tam gizlilik VPN Programı Yasaklanmamıştır ve Hızlı sunucuları sayesinde zaman kaybetmeden gezinti yapabilirsiniz.



Sosyal Medya Hesap Güvenlikleri İçin Buraya Tıklayınız.



MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :

1 yorum:

Write yorum
Unknown
AUTHOR
14 Ekim 2018 16:20 delete

hiçbirne yasaklanmamıştır yazmışsında yarısından çoğu yasaklandı.

Reply
avatar