19 Kasım 2016 Cumartesi

MD

Whatsapp İki Adımlı Doğrulama Etkinleştirme

Whatsapp İki Adımlı Doğrulama Etkinleştirme


Bir çok Sosyal medyada bulunan İki adımlı doğrulama sistemi, artık Whatsapp uygulamasına da gelmiş durumda. Whatsapp İki Adımlı Doğrulama sistemi email ile gerçekleştiriliyor. Whatsapp İki Adımlı doğrulama sistemi sayesinde kişisel bilgileriniz ve sohbetleriniz daha güvenli olacak.

Her gün gelişmeye devam eden Whatsapp, Android ve Windows phone işletim sistemleri üzerinde İki adımlı doğrulama sistemini aktif etti. Whatsapp iki adımlı doğrulamayı aktif ettiğiniz zaman 6 haneli şifreyi girmelisiniz.

Whatsapp İki Adımlı Doğrulama Etkinleştirme Anlatımı : 


1. Adım : Ayarlar'a Giriyoruz.


2. Adım: Hesap Butonuna Tıklıyoruz.


3. Adım: Çift Adımlı Doğrulama, alanından, Whatsapp iki adımlı doğrulamanızı aktif edebilirsiniz.


Whatsapp İki Adımlı Doğrulama Etkinleştirme Tüm Adımlar Bir Resimde : 


Windows Phone İçin Whatsapp İki Adımlı Doğrulama Etkinleştirme : 


Whatsapp'ın Resmi Sitesinde ki Bilgilendirme Yazısı : 



“Eğer doğrulamayı aktive ederseniz, telefonunuzu 7 gün boyunca şifresiz açmanıza izin verilecek. Eğer şifrenizi unutursanız ve bir email adresi girmemişseniz, 7 gün WhatsApp’i kullanamayacak, sonrasında açabileceksiniz. Fakat daha önceki mesajlarınız tamamen silinecek. Eğer son kullanımınızdan sonra 30 gün email ile doğrulamasında bulunmazsanız, WhatsApp hesabınız tamamen silinecek ve yenisi oluşturulacak”.






MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :