7 Kasım 2016 Pazartesi

MD

İnstagram Hack Yalanları

İnstagram Hack Yalanları

İnstagram Hack Yalanları


Merhaba değerli bilgiteknem okurları. Bu yazımızda sizlere İnstagram hack yalanlarını anlatacağız, daha doğrusu paylaşacağız. Son zamanlarda ünlü youtuberlerin instagram hesapları çalındı. Bu olay ile beraber ortalıkta yüzlerde yalan bilgi, yalan yöntem bulunuyor. Bu yazıda tüm yalanları ortaya döktüm. İyi okumalar.

Youtube gibi bir çok video servislerinde İnstagram hack başlıkları ile izlenmeye sunulmuş videolar mevcut.

1. Yalan - Kandırmaca Olayı Şudur ;


 " Öğeyi Denetle/İncele " İle Hack Olmaz. Bu kandırmaca olayı ile en az 20 video anlatımı vardır. Bu olayı yalanlamak için şahsen denedim. Yöntem aynen şöyle işliyor : Bir HTML Kodu bulunuyor bu HTML Kodu içerisinde, Şifre sıfırlama alanının kopyası bulunuyor. İnstagram giriş sayfasında ki orjinal kodları verdikleri bu HTML kodları değiştiriyorlar ve karşımıza FAKE yani SAHTE bir şifre sıfırlama sayfası geliyor. Bu olayın tamamen kandırmaca olduğunu bildiğim için zaten inanmamıştım fakat denedim ve mantıklı olarak Sayfa hata verdi. Zaten videoları çekenler, SAHTE şifre sıfırlama alanına kadar anlatıyorlar ve kendileri videolarda denemiyorlar. Bu videolar tamamen kandırmacadan oluşmaktadır. Bazı uyanıklar ise bir indirme linki veriyor ve içerisine Virüs yerleştiriyorlar. Bu olay tamamen YALANDIR. 

2. İnstagram Hack Programları - Hesap Kırıcı - Hesap şifre bulucu 


Bu olay tamamen kendisini uyanık sanan ve geneli liseli çapulculardan oluşur. vb.net veya C# programlarını açarlar sahteden bir form oluştururlar. İçerisine RAT Yani Remote Acces Trojan yerleştirirler. Oluşturdukları bu Virüslü programlarını dosya yükleme servislerine yüklerler güzel bir SAHTE video çekerek, SAHTE videonun altına kendi hesaplarından olumlu ve güzel yorumlar yaparlar. Tabii buna inanan yüzlerce kişinin bilgisayarlarını ele geçiriyorlar. RAT Sayesinde ele geçirdikleri bilgisayarları uzaktan kontrol edebiliyorlar. Kısacası İnstagram Hack programları diye bir şey yoktur. Bu tür SAHTE programları indirdiğiniz zamanda, bilgisayarınız Liseli çapulcuların eline geçiyor. Şifreleriniz, bilgileriniz liseli çapulcular tarafından çalınıyor. İNSTAGRAM HACK PROGRAMI VEYA PROGRAMLARI DİYE BİR ŞEY YOKTUR. İNANMAYIN. İNANDIRMAYIN.

Örnek bir SAHTE program Görseli ; 

Liseli çapulcu ürünü.
İnstagram Hack Yalanları

Yazının devamı gelecektir. Bir sonra ki yazımız Sosyal medya güvenliğini okuyabilirsiniz. Bu yazı güncellenecektir. Lütfen fikirlerinizi ve düşüncelerinizi Sayfamızın aşağısında bulunan  " Yorum yap " Alanında belirtiniz. İyi okumalar dilerim.  

MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :