26 Ekim 2016 Çarşamba

Unknown

Kadınlar ve Başörtü Kombinleri

Kadınlar ve Başörtü Kombinleri

Kadınlar ve Başörtü (Tesettür)

Tesettürlü insanların tercih ettiği komplikasyondur. Yaz aylarında birazda olsa insanı bunaltabilir fakat bu sorunun mevcut olan bir çözümü vardır. Bu çözüm ise ince tülbentler takmaktır. Başörtü islam dininin bir göstergesi olmak üzere bir çok moda ikonunuda temsil edebilir. Genellikle uzun pardesülerle yapılan kombinler çok dikkat çekici olabilir. Kombinleri mevsimlere göre renklendirebiliriz. Mesela yaz ayında cıvıl cıvıl(sarı,toz pembe,açık mavi,beyaz) renklerde kombinimizi güzelleştirebiliriz. Kışın ise kapalı renklerle, bembeyaz kar temasında dikkatleri üzerimize toplayabiliriz. Başörtünün kombinlenmesi kolay ve göz alıcıdıdır.

Bazı defilelerde kapalı olmayan birinin bile sadece moda olsun diye başörtü kombini yaptığını görebiliriz. Bunun yanı sıra sadece başörtü kombinlerinin yer aldığı defileler bile görebiliriz. Başörtü tüm ülkelerde görünmese bile bazı islam dinini yaşamayan ülkerlerde bile moda amacı ile yapılabilir. 1980’li yıllardaki siyah-beyaz filmlerde baş rollerin çoğunlukla şık bir başörtü taktığını görebiliriz. Demekki baş roller bile bu moda ikonu olan başörtüyü kullanıyorsa bu çok dikkat çekici bir komplikasyondur. Başörtünün kaymaması için siyah boneler tercih edilebilir, tabiki farklı renkte olan boneleride bulabilirsiniz, her renk bulmanız biraz zor olabilir ama stabil renkler bütün tuhafiyelerde bulunmaktadır.

Başörtüdeki iğnelerinizin başımıza batması gündemde olan bir sıkıntı haline gelmiştir artık. Bunun da günümüzde çözüm yolu bulunmaktadır; Çıtçıtlı veya mıktanıs kullanabiliriz, böylelikle daha güzel ve sade bir görünüme sahip oluruz.

Başörtüler internet üzerinden biraz pahalı fiyatta olabilir fakat tuhafiyelerde çok ucuza bulabilirsiniz.


Örnek olarak Başörtü modelleri ; 

Başörtü kombinleri

Başörtü kombinleri




Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :