29 Haziran 2016 Çarşamba

MD

Ücretsiz ve Hızlı En İyi 7 VPN Programı

Ücretsiz ve Hızlı En İyi 7 VPN Programı

,Öncelikle ön yargılarınızdan kurtulun. Ücretsiz vpn denilince aklınıza kesinlikle kalitesiz hizmet gelmesin. Tam aksine aşağıda sizlere sunacağım vpn programlarını hem ücretsiz kullanabileceksiniz hem de bu programlardan tam verim alabileceksiniz. Şunu da eklemek istiyorum.



Bazen can sıkıcı reklamlarla karşılaşabilir hatta kullanım kotasını aşınca: “Ücretsiz kullanım kotası doldu, lütfen premium paket alın” gibi uyarılar canınızı sıkabilir. Hele ki ucuz etin yahnisi yenmez diyenlerdenseniz siziHideMyAsskullanmaya davet ediyorum.
Konuya geçmeden sizleri vpn hakkında kısaca bilgilendirmek istiyorum.
Vpn özgürlük demektir. İstediğiniz siteye girmek ve arkanızda da iz bırakmamak demektir. İşte bunları gerçekleştirebileceğiniz en iyi ücretli ve ücretsiz vpn programları;

Birbirinden kaliteli 7 ücretli ve ücretsiz vpn programı




Hidemyass günden güne kendini yenileyen en çok IP adresine sahip olan ve her bir kullanıcısına farklı IP adresi veren başarılı bir VPN programıdır. Onlarca ülke içerisinde istediğinizi seçip bağlanabilir ve herhangi bir engele takılmadan, özgürce internette dolaşabilirisiniz. 

Yani tüm yasaklı sitelere rahatlıkla giriş yapabilirsiniz!

Kullanımı kolay ve detaylı sunumunu yaptığım bu program ile yasaklı tüm sitelere girebilirsiniz. Aylık sadece 10 dolar ödeyerek, isterseniz mobil ödeme seçeneği ile de satın alarak, en kaliteli VPN hizmetlerinden birine sahip olabilirisiniz.



Son zamanlarda müthiş atak yapan ve Türkiye’de de sunucuya sahip olan müthiş bir VPN şirketi. Bincelerce IP, mükemmel İngilizce müşteri hizmetleri ve süper hızlı sunucuları ile bu hizmetten kesinlikle memnun kalacaksınız.
IPvanish’in en sevdiğim özelliği hızlı olması. Eğer ki çok fazla dosya indirmek ve Full HD video izlemek istiyorsanız Ipvanish kesinlikle ilk tercihiniz olmalı.






Sunucu sayısı az olsa da hız konusunda kesinlikle ödün vermeyen başarılı bir vpn programı. Kopma sorunu yaşamayacağınız, çok hızlı bir şekilde dosya indirip-yükleyebileceğiniz ve ayrıca diğer programlarda da olduğu gibi yasaklı sitelere gönül rahatlığı ile erişip kimliğinizi gizleyebileceğiniz bir hizmet.






Kaliteli ve ücretsiz VPN programlarından biri olan Kepard inanması zor ama tam 365 gün ücretsiz deneme sunuyor. Ama bu denemeyi günlük sadece 30 dakika kullanabiliyorsunuz. Eğer çok sık VPN kullanan biri değilseniz Kepard VPN tam sizin için. Programı indirip kurduğunuzda karşınıza kullanımı çok kolay bir arayüz çıkacak. Ben Almanya sunucuna bağlandım. Oldukça memnun kaldım. Sizlere de tavsiye ediyorum.


Vpn programlarının ağa babası. Hem ücretsiz hem de bol reklamlı bir vpn programı istiyorsanız Hotspot shield tam sizlik. Ücretsiz versiyonda sadece Amerika sunucusuna bağlanabilirsiniz. Ping değerleriniz oldukça yüksek olacaktır fakat sunucular kaliteli olduğu için video izlerken sıkıntı yaşamazsınız. Ama hem uygun fiyata vpn arıyor hem de reklamlarla uğraşmak istemiyorsanız hemen aşağıdaki linke tıklayın ve kaliteli VPN’in tadını çıkarın.


Oldukça hızlı ve kullanımı da çok basit olan bir program. Amerika, Almanya, İngiltere ve Kanada olmak üzere dört faklı sunucuda hizmet veriyor bizlere. Ücretsiz versiyonlarının yanında tabi ücretli versiyonları da bulunmakta. Bu VPN’de gördüğüm en büyük sıkıntı aylık kullanım kotasının 500mb olması.



Türkiye’de son zamanlarda oldukça popülaritesi artan ve belki de HotSpot’tan sonra en çok kullanılan VPN programıdır. Böylesine hızlı bir yükselişin gerekçesini SpotFlux’un ücretsiz ve sınırsız olarak kullanılmasına bağlıyorum. Ayrıca bu hizmet ne kadar kullanıcı dostu görünse de sadece Amerika sunucusuna bağlanması ve oldukça da yavaş olması programın tüm karizmasını yerle bir ediyor.


Diğer bir ücretsiz vpn hizmet. Bu ücretsiz VPN’in de kötü yanları bulunmakta. SecurityKISS ücretsiz planında maalesef düşük hızlı sunucuları kullanmış. Bunun yanı sıra sadece İngiltere, Amerika, Almanya ve Fransa sunucularına bağlanabiliyorsunuz. Her ne kadar üç farklı platform; OpenVPN, PPTP, P2TP’de çalışıyor da olsa, SecurityKISS günlük kullanım kotasını 300mb olarak belirlemiş. Yani en fazla HD olarak 20 dakikalık bir video izleyebilirsiniz.


Pek yeni pek de hızlı vpn programlarından bir tanesi. Ücretsiz sürümde sadece Avrupa sunucularını kullanabiliyorsunuz ki bu da bizim işimize gelir çünkü sunucu ne kadar yakın olursa alacağımız verim o kadar yüksek olur. Almanya sunucusuna bağlanarak bu programı kullandım. Gayet başarılı. Şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.


Çok da tavsiye etmediğim diğer bir ücretsiz vpn programı. Oldukça kullanışlı ama çok sınırlı bir program. Her ne kadar reklamlarla uğraşmasanız da aylık 100mb limit gerçekten çok yetersiz.
Bu yazımda sizlere tamamen ücretsiz vpn programlarını derleyip sundum. Kullanmak istediğiniz programı seçerken lütfen incelemelerimi göz önünde bulundurun. Elbette ücretsiz varken bu tarz programlara para vermenin bir anlamı yok ama ilerde sürekli karşılaşacağınız limitler ve sinir bozucu reklamlar canınızı bir hayli sıkacaktır. Benim fikrimi soracak olursanız. 3-5 liranıza kıyıp sınırsız vpn programlarını denemenizi tavsiye ediyorum. Bu konuda çok kaliteli iş çıkaran

MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :