28 Mayıs 2016 Cumartesi

Unknown

The Walking Dead 7.Sezon Nezaman Başlıyacak?

The Walking Dead her yıl olduğu gibi 7.sezon öncesi de soluksuz izlenen bir sezon finali gerçekleştirdi. Peki The Walking Dead (TWD)'in yeni sezonu ne zaman başlayacak?



Negan Kimi Öldürdü ?

Negan en son birini öldüreceğini açıklamıştı ve bunu seçmekde zorlandığını belirtmişti. Son sahnede öldüreceği kişiyi seçti ve elindeki dikenli sopa ile onu darp etti.  Neganın kimi darp edip kimi öldürüp öldürmediği büyük merak konusu.

The Walking Dead 7.Sezon Nezaman Başlıyacak ?

Geçtiğimiz aylarda sezon finali veren The Walking Dead, Ekim ayında 7.sezon ile kaldığı yerden devam edecek. Bu açıklama resmi olmasada ilerki günlerde resmi açıklama yapıldığında sitemizde bulabilirsiniz.


----------------------------------


Negen Killed who?

Negen said it would kill the last one and she said she was forced into opting it. He chose people to be killed on the last stage and was beaten with barbed sticks in her hand. Negi's great that some wondered whether some beating kill kill.

The Walking Dead 7.Sezo the Nezaman be headed?

The Walking Dead season finale in the past months that will continue where it left off in October with the 7.sezo. You'll find it on our website is not a formal official statement made in the coming days.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :