5 Nisan 2016 Salı

Unknown

Kurumsal SEO Nedir? Ne Değildir?

Aslında bu suali ” Müessesesel SEO Ne Türlü Yapılmalıdır?” halinde sormalıyız. Zira son zamanlarda üzgünüm yapılmış olan pekçok SEO çalışmasına ” müessesesel ” kelimesinin cazibesini kullanmak yerine Müessesesel SEO denmektedir. Üstelik işi abartıp verdiği backlink paketi hizmetine bile müessesesel SEO yaftanını yapıştıranları rastlamak olası . O takdirde müessesesel SEO ne türlü yapılmalıdır?

  • Kesinlikle sektör ve rakip tahlili yapılmalıdır.
  • Hizmet verilecek projenin her ayrıntıyı ile ilgili bilgi sahibi olmak gerekir. Internet sitesinin her sayfasını iş öncesinde inceleyip, çözümleme etmek gerekir.
  • Proje sahibi birey ya da firma ile bir araya gelip, 1-3-6 maaş ve senelik hedeflerin belirlenmesi gerekir.
  • Klasik SEO çalışmalarından ayrılıp , projeye özel SEO taktiği oluşturulmalıdır.
  • Sosyal Basın Optimizasyonu (SMO) yapılmalıdır.
  • Belirlenen sürelerde müessesesel seviyede ayrıntılı raporlama yapılmalıdır.


Kurumsal SEO pahalı mıdır?

Kurumsal SEO hizmeti çok ek olarak ayrıntılı ve uzunca nefesli olacağı için evet ferdi SEO hizmetlerine yönelik fiyati ek olarak yüksektir.

Sadece firmalar mı müessesesel SEO yaptırabilir?

Sadece firmalar yaptırmak zorunda değil. Ancak dik fiyatları amacıyla yalnızca kocaman şirketlerin seçim ettiği bir hizmettir.

Sadece SEO firmaları mı Müessesesel SEO hizmeti verir?

Bireysel olarak personel bireyler de Müessesesel SEO hizmeti verebilir. Bununla Birlikte kocaman şirketler müddetçe ek olarak huzurlu müdahale edebilmek, her adımdan haberdar olabilmek ve fiyatları düşürebilmek yerine bizzat SEO departmanını kurmayı seçim edebilmektedir.
Müessesel=Kurumsal anlamına gelmektedir.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :