5 Nisan 2016 Salı

Unknown

En İyi Webmaster Forum Siteleri!


Webmaster işleri ile uğraşanların çoğu yapacakları işleri forum siteleri aracılığı ile bulmaktadırlar. İnternet ortamında bu doğrultuda hazırlanmış birçok forum sitesi bulunmaktadır. Fakat bu forum sitelerin arasında başarılı olanların sayı bir elin parmak sayısını geçmemektedir. Bu yazıda sizlere webmaster işleri ile uğraşanların ilk olarak uğraması gerektiğini düşündüğüm forum sitelerin tanıtımını yapacağım. Bu doğrultuda sizler için seçtiğim 2 başarılı webmaster forum sitesi şu şekildedir;
1-) R10.net
R10.net webmaster forum sitelerin arasında zirvede yer almaktadır. Birçok alıcı ve satıcı bu forum üzerinde sürekli olarak aktif bulunmaktadır. Bu nedenden dolayı bu forum aracılığı ile uzmanlık alanınızda iş bulabilmeniz çok kolay olmaktadır. Siteye üye olmak istiyorsanız davet hakkı olan diğer üyelerden davetiye kodu almanız gerekmektedir. Siteye üye olmanın bir diğer yolu ise r10.net üzerinden kısa bir özgeçmişinizi göndererek editörlerin size davetiye kodu göndermesini beklemektir.
2-) wmaraci.com
R10.net sitesinden sonra en iyi webmaster forumu diğebileceğimiz site wmaraci.com’dur. Bu foruma üye olmak r10.net sitesine göre daha kolaydır. Siteye üye olduğunuzda uzmanlık alanınızla ilgili çok kısa sürede iş alacağınızdan şüpheniz olmasın.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :

1 yorum:

Write yorum
sesli chat
AUTHOR
29 Ekim 2016 19:59 delete Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
avatar