19 Nisan 2016 Salı

Furkan

Boost+ ile Telefonunuzu Hızlandırın!

Boost+ ile Telefonunuzu Hızlandırın!
Amiral gemisi savaşlarında geride kalmak istemeyen HTC, geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlikte HTC 10 modelini duyurmuştu. OIS destekli ön kamerası ve Hi-Fi özellikleri ile ön plana çıkan HTC 10, yazılım konusunda da bir takım yenilikleri beraberinde getirdi.
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde HTC 10'un RAM'ini temizleyecek ve uygulamaları hızlandıracak olan Boost+ uygulamasının sürpriz bir şekilde tüm Android cihazlar için indirime sunulacağı açıklanmıştı. HTC sözünü tuttu ve Boost+ uygulamasını Google Play Store'da yayınladı. Peki, HTC Boost+ tam olarak ne işe yarıyor?
Android ekosisteminde bildiğiniz gibi uygulama etkinlikleri RAM'de saklanıyor. RAM'in tıkandığı noktada Android cihaz yavaşlıyor ve uygulamalar beklenmedik bir şekilde kapanabiliyor. HTC Boost+, RAM'in tıkandığı noktada devreye giriyor ve RAM'i temizliyor.
HTC Boost+ ayrıca atık dosyaları temizliyor, uygulamaları kilitleyebiliyor ve HTC cihazlara özgü oyunları hızlandırabiliyor. Android Lollipop ve Marshmallow cihazlarda çalışan HTC Boost+ uygulamasının henüz Beta aşamasında olduğunu belirtelim.

HTC Boost+ uygulamasını indirmek için tıklayın

16-04/18/htc-boost.JPG
:: HTC Boost+ uygulamasını indirdiniz mi?

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :