28 Mart 2016 Pazartesi

Unknown

Hangi Telefon, Nerede Daha Ucuz?


Merhabalar,
Bugün sizler için önde gelen markaların çeşitli telefonlarının hangi teknoloji markette, kaç liraya satıldığını araştırdım. Genel olarak araştırma yaptığım Bimeks, Teknosa ve MediaMarkt firmalarında hemen hemen bütün telefonların fiyatları aynı. Fakat tabi ki çeşitli fiyat farklılıkları veya kampanyalar mevcut. Aşağıya ekleyeceğim tablo ile bu farklılıkları görebilirsiniz.
Özellikle Apple ürünleri her yerde aynı fiyata satılıyor. Muhtemelen Apple, bu konuya dikkat ediyor ve direkt olarak fiyatı kendisi bildiriyor. diğer şirketler ise tabi ki belli satış fiyatları açıklıyor, fakat bu firmalar belli bir süre sonra bu fiyatlarda indirime gidebiliyor. Bu nedenle bazı modellerde 200-300 TL’lik fiyat farkları mevcut.
Hangi Telefon, Nerede, Kaç TL?

Sizlere önerebileceğim şey, telefon alımı yaparken satış sonrası hizmetlere ve kampanyalara dikkat edin. Örneğin, telefonunuz bozulduğunda A firması, bütün süreç ile sizi uğraştırmadan kendi ilgilenir ve müşteri bunun bu şekilde olmasını ister. Fakat B firması ise telefonunuz bozulduğunda, garantiyi veren şirkete gitmenizi ve onlarla görüşmeniz gerektiğini söyleyebilir ve sizi uğraştırır. İşin kötü tarafı, siz alışveriş yaparken bunların hiç biri size söylenmez. Bu nedenle teknoloji marketlerden alışveriş yaparken, bunları satış temsilcisi arkadaşlara sorarak, içiniz daha rahat alışveriş yapabilirsiniz.
Kampanyalardan kastım ise, aynı fiyata sahip te olsa baz firmalar, bazı telefonların yanında powerbank, kullanabileceğiniz puanlar, ekran koruyucu ve kılıf  gibi ürünler hediye edebiliyor. E aynı fiyat ise neden tercih etmeyelim ki..

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :