30 Mart 2016 Çarşamba

Unknown

Google Hesabınız Çalınırsa Ne Yapmalısınız?


Google Hesabı üzerinden oluşturulan Profil son zamanlarda çok aktif olarak kullanılmaya başlandı. Ancak bazen Ayar ve Güvenlik ayarları konusunda problemler de oluşabiliyor. Bu tarz Problemlerin oluşmaması için, bazı özel ayarların da yapılması en mantıklı yol olacaktır. Ancak Google Hesabınızı güvende tutmak, daha aktif olarak Hesabınızı etkin bir şekilde kullanmanızda en mantıklı yol olur. Hesabınız çalınırsa eğer, bu durumda hemen karamsar olmayın. Bazı ayarları yaparak, Google hesabınızı tekrar kurtarma şansınız doğabilir.
Ayarlar veya Profil Ayarları üzerinden, ” Hesap Etkinliği ” bölümüne ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında yapmanız gereken, Google hesabınıza en son nerede ve ne şekilde girilmiş bunu kontrol etmek. Hesabınıza eğer sizden izinsiz olarak, en son başka bir yerden giriş yapılmışsa, bu durum karşısında hemen önlem almalısınız.
” Şifre Kurtarma Yapınız ” 
Şifre Kurtarma çalışmaları yapmak için, bazı özel ayarları kullanmak ve bununla beraber de diğer özel ayarları Güvenlik altına almalısınız. ” Cep Telefonu” en etkili seçim olur. Mail adresinizi çalabilirler ama Cep Numaranıza kimse bir Hackleme işlemi yapamaz. Bu nedenle Cep telefonunu kullanarak, en güvenli şekilde Google hesabınızın şifresini alabilirsiniz.
Zaten Şifre Kurtarma ve Cep Telefonu kullanarak şifrenizi yenileme işlemini yapamazsanız, başka bir yol olarak Google Hesabınızı geri almakta mümkün olmaz.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :