22 Ocak 2016 Cuma

Furkan

Fenomen Gaspçı Cezadan Kurtulamadı

Geçen yıla damgasını vuran Fenomen Gaspçının cezası belli oldu.
Adana’da yaptığı gaspla , daha doğrusu verdiği enteresan cevaplarla tanıdığımız Hüseyin’in cezası belli oldu. Parkta çocuğu gasp ederken yalanan , ardından verdiği cevaplarla insanı hayrete düşüren genç 5 yıl ceza aldı.

Fenomen Gaspçıyı Böyle Tanıdık




Çıktığı 10. ağır ceza mahkemesi tarafından , 17 yaşındaki çocuğu gasp etmeye çalıştığı için ceza aldı.  Suçlamaları  kabul etmemesine karşın  , iyi hal indirimden 5 yıl cezası aldı. Sosyal medyada fenomen olması , ceza almasına engel olmadı.

Hüseyin Hayatımıza Nasıl Girdi ?

Kendisine sorulan , sorulara verdiği ilginç cevaplarla hatırlıyoruz. ” Niye mi aldım 5 milyonu ? ” , ” Aha dayıya sor ” , ”Besmele çekerim tabi, bismillah.  Besmele ilahi mi diyorduk, Eşhedü enla ilaha mı diyorduk? ”  gibi ilginç yanıtlarla tanıdık Hüseyin’i.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :