29 Ocak 2016 Cuma

Furkan

Anonymous, Grupla İlgili Sıkça Sorulan Soruları Yanıtladı

Rusya ile Türkiye arasında yaşanan krizin ardından Türkiye'deki bazı banka ve kamu kuruluşlarına yapılan siber saldırıları üstlenen uluslararası hacker grubu Anonymous, grupla ilgili sıkça sorulan sorulara yanıtladı. Uluslararası hacker grubunun yanıtını verdiği sorular arasında Anonymous'un lideri kim ve Anonymous'a nasıl katılabilirim de var.
ANONYMOUS'UN LİDERİ KİM?
"Anonymous'un bir lideri yok. Çok sayıda insandan oluşan gevşek bir yapılanmayız."
BANA BİLGİSAYAR KORSANLIĞINI ÖĞRETİR MİSİNİZ?
"Hayır. Yasa dışı şeyler yapmanız için size bunu yasal olarak öğretemeyiz. Sohbet odalarında yeterince vakit geçirirseniz bazı şeyler öğrenebilirsiniz."
ANONYMOUS'A NASIL KATILABİLİRİM?
"İlkelerimizi benimsiyorsanız zaten bir üyemizsinizdir. Bizi izlemeye devam edin. Fikirlerinizi bizimle paylaşın ve diğerleriyle işbirliğine gidin.
ANONYMOUS İLERİDE NELER YAPMAYI PLANLIYOR?
"Yakın gelecekte internet sitemizi ve forumlarımızı geliştirmeyi ve insanları birbiriyle irtibat halinde kılmayı planlıyoruz."

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :