12 Aralık 2015 Cumartesi

Furkan

SKT T1’In Yeni Üst Koridor Oyuncusu Açıklandı



Marin’in takımdan ayrılmasından oluşan boşluğu kimin dolduracağı belli oldu ! SKT T1’in yeni üst koridor oyuncusu NaJin e-mFire takımın’dan Lee “Duke” Hoseong olduğu açıklandı.
SKT Yeni Transferini Duyurdu


Lee “Duke” Hoseong yaptığı açıklama şu şekilde ; Gelmiş geçmiş en büyük e-spor takımında olduğu için çok mutlu olduğunu açıkladı. Ayrıca 2016 Dünya Şampiyonası’nı kazanmak için takımla birlikte çalışmanın gücünün çok etkili olacağını belirtti
 Şahsi fikrimse şu şekilde ;
Kendisinin iyi bir oyuncu olduğundan hiç bir şüphem yok. Takıma kolayca adapte olacağını düşünüyorum. İşin zor kısmıysa yerine geldiği oyuncunun yani Marin’in dünyanın en iyi üst koridor oyuncularından birisi olduğudur. Dünyanın en iyi League Of Legends takımlarından birisinde oynadığını düşünürsek onu zorlu bir süreç bekliyor. Son olarak kendisine başarılar diliyorum , İhtiyacı olacak.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :