12 Aralık 2015 Cumartesi

Furkan

Selülitlerin Daha Az Görünmesi İçin İpuçları


Sellülitler özellikle yaz ayalrında kadınların kabusuna dönüşüyor. Herkes plajda göz okşamak istese de, Sellülitler kadınların bu arzusunu boşa ediyor. Onlardan kurtulmak için en az 3-4 ay zaman gerektiğini düşünürsek, sellülit vücuda kavuşmak öyle kolay başa gelmiyor. Ama küçük hilelerle bu kusuru ortadan kaldırabilir.
Masajın gücü
Masaj sellülitleri gideren en etkili yöntemlerden biridir. Eğer akşam mini etek, elbise veya şort giymeyi planlaşdırısınızsa, 1-2 saat önceden ayaklarınızı 15-20 dakika masaj yapın. Bu zaman hücreleri yenileyen ve kollajeni artıran yağlardan ya da kremleri kullanın.
Ayaklarınızı fırça ile fırçalamak ile etki görebilirsiniz.
Avtokaralma ve göz yanılması
Avtokaralma etkili kremler ve spreyler sellülitleri gizlemek için en iyi araçtır. Plaja gitmeden önce ayaqlaırnıza avtokaralma etkili krem ​​sürün. Kullandığınız krem ​​suya dayanıklı olmalıdır. Sellülitler kapalı  deride daha az görünür.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :