12 Aralık 2015 Cumartesi

Furkan

Daha Güzel Görünmek İçin Bakım Önerileri


1) dağılmış makyajın düşmanı
Eğer makyajınız kusursuz görünmüyorsa bu cildin yağlanması sorunu ile ilgili olabilir. Bunun için makyaja başlamadan önce eşit miktarda çay ağacı yağı ve kaynamış çökebilir suyunu karıştırıp pamukla cildi silin.
2) gözaltı lekeler
Her gece yatmadan önce gözlerin altını badem yağı ile nazikçe masaj yapın. Bu hassas ciltler için ideal bir yoldur.
3) gözaltı çizgileri
Papaya meyvesi yardımınıza atacak. Bu meyvenin içeriğinde cildin üst katını hafif soyuyor. Yeni ciltte çizgiler az olur. Papayanı ezip 10 dakika yüzde bekletmek yeterlidir.
4) çatlak dudaklar
Bir çay kaşığı bal ile bir tutam siyah şekeri karıştırın. Bu karışımı diş fırçası ile dudaklara sürün. Ölü deriler anında yok olacaktır.
5) hem peeling, hem maske
250 gr tam yağlı yoğurt, yarım süzgeçten geçirilmiş salatalık ve iki yemek kaşığı deniz tuzunu karıştırıp yüzünüzü ovalayın. Tuz peeling etkisi, diğerleri ise maske etkisi gösterecektir.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :