30 Kasım 2015 Pazartesi

Furkan

Transformice SWF Düzenleme #1 | Atelier801 Arka Planın Rengini Düzenleme

Merhaba arkadaşlar bugün ki konumuzda pvp serverinize girer iken karşımıza çıkan "Atelier801" yazısında ki arka plan rengini nasıl değiştiririz onu öğreneceğiz.

Şimdi arkadaşlar bu seri daha yeni başlamıştır bir çok swf düzenleme ilgili bir çok video gelecektir inşallah bir sorun olmaz ise.

Her swf'yi düzenlediğim zaman indirmeniz için de buraya paylaşacağım. Eğer yapılması gereken bir çok swf düzenleme ile ilgili her şeyi yorum olarak yazar iseniz onun videosunu daha önce çekme imkanım olabilir.

Bu swfleri düzenlediğimiz program herkes biliyordum sanırsam ama ben genede bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim, Programın adı "
Flas Decompiler Trilliex". Eğer full sürümünü indirmez iseniz kayıt ettiğiniz zaman yaptığınız şeyler kayıt olmayacaktır. 
Flas Decompiler Trilliex Full Sürümünü indirmek için alttaki resime tıkla.

Videoda yaptığımız swf'den resim.


Videoda yaptığımız swf'yi indirmek için aşşağıda ki resimlere tıklayarak hem indirebilirsiniz hem de virüs var mı diye bakabilirsiniz.



Buyurun buda çektiğim video. Videoyu beğenip kanala abone olmayı unutmayınız.


Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :