22 Kasım 2015 Pazar

Furkan

Paris’e Ağlaşanlar Türkmen Kıyımına Susuyor

‘Paris’e ağlaşanlar Türkmen kıyımına susuyor’

PARİS’E AĞLAŞANLAR SUSUYOR: Uzak değil, neredeyse yanıbaşımızda, güney sınırımızın hemen dibinde, Yayladağı’nın tam karşısında Türkmen Dağı var. Ve yanıyor, kanıyor. Toprağa düşen her Türkmenle birlikte bir yanımız çöküyor, bir tarafımız sükût ediyor. Paris’e ağlaşanlar, Türkmen kıyımına susuyor. Kerkük’te ölüyoruz, Tuzhurmatu’da kurşunlanıyoruz, Bayır Bucak’ta karadan ve havadan bombalanıyoruz. Ve Türkmen can veriyor. İnsanlık sanki kör, sanki sağır! Vicdanlar kuru, kalpler kaskatı!
 
 KİMSENİN UMURU DEĞİL: Türkmenlerin hayat ve varlık haklarına göz dikilmiş, kimsenin umuru değil. Asırlardır Bayır Bucak’ta yaşayan soydaşlarımıza nefes almak çok görülüyor, zalimlerin uçakları, kara birlikleri ha bire ölüm yağdırıyor. Bayır Bucak Türkmenlerine karşı yaklaşık 10 gündür süren, 65’e yakın şehit, 200’den fazla yaralı verilen şiddetli saldırıları kınıyorum.
 
 MHP HEYETİ Hatay’A GİDECEK: Milliyetçi Hareket Partisi bir heyet halinde Hatay’a birkaç gün içinde intikal edecek, gelişmeler yakından takip edilecektir. 
Kaynak: Milliyet

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :