27 Kasım 2015 Cuma

Furkan

Facebook Messenger’i Günde Kaç Kere Kullanıyoruz?


GlobalWebIndex, kullanıcılarının Facebook Messenger’ın günde kaç kere ziyaret edildiğini açıklayan bir grafik paylaşıldı. Buna göre Facebook’un ayrı bir uygulama olarak kullanıma açtığı Messenger uygulaması, Yüzde 56’lık oranla kitle tarafından günde en az olarak 2 kere ziyaret edilmekte.
Bu oran gayet iyi diyebiliriz. Diğer sosyal ağlardaki ziyaret oranına bakıldığında bu ziyaretin çok daha fazla olduğunu görmek mümkün. GlobalWebIndex’in paylaştığı grafikte Facebook’un Messenger uygulamasını kaç kişi kullanıyor, cinsiyetleri neler, yaşları neler gibi birçok bilgiler yer almaktadır.
Sonuca bakıldığında ise insanlar Facebook’u sadece sosyal ağ olarak değil, haberleşmek adına da kullanıyor. Hatta ülkemiz dahil tüm dünyada Messenger’daki kamera uygulamasının hizmete girmesi, kullanıcıların zamanlarının büyük bir bölümünün buraya kaymasını sağlayacaktır.
GWIFacebookMessengerInfographic

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :