15 Ekim 2015 Perşembe

MD

Türkiye - İzlanda Maçının Skorunu 7 Saat Önceden Twitter'a Yazdı! Doğru Çıktı!

Bursa'da oturan Ayhan Öztürkoğlu isimli genç, Türkiye - İzlanda maçından 7 saat önce, golün dakikasından sarı kartlara kadar rüyasında görüp Twitter'a yazdı


Dün akşam oynanan ve 1-0 Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan İzlanda maçı öncesiBursa İnegöllü bir gencin twitter hesabından yaptığı tahminler şok etti. Ayhan Öztürkoğlu adlı genç, Türkiye-İzlanda maçı öncesi twitterhesabından iddialı tahminlerde bulundu. Öztürkoğlu, maçın skorunu dakikasına kadar bilirken, rüyasını ve düşüncelerini İHA'ya anlattı.

İnegöllü genç twitter hesabından maçtan 7 saat önce, "Rüyamda gördüm. Kanıt olsun diye yazıyorum. Bugünkü Türkiye-İzlanda maçının skoru 1-0" diye yazdı. Öztürkoğlu'nun tahminleri bununla da kalmadı. Genç, golü kimin atacağını, Hollanda maçı galibinin kim olacağını da yazdı. Gencin paylaşımları şöyle: "İlk golümüzü Selçuk İnan atıyor, hakemCenk Tosun'a sarı kart gösterecek. İlk golümüzün dakikası 88. Maçta 4 dakika uzatma olacak, İzlanda'da Gudmundsson sarı kart görecek. Hollanda'da yenilecek şaşırmayın."

Röportaj Videosu: 


İzlemek İçin Tıklayınız.


kaynak: haberlercom


MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :