11 Ekim 2015 Pazar

Furkan

Çek Cumhuriyeti 0 - 2 Türkiye


A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2 - 0 mağlup etti.

Prag şehrindeki Letna Stadyumu'nda oynanan mücadelede Milli Takım'ın gollerini 62. dakikada (Penaltıdan) Selçuk İnan ve 80. dakikada Hakan Çalhanoğlu kaydetti. Milliler, bu galibiyetle Çek'ler karşısında ilk deplasman galibiyetini de elde etmiş oldu.

Bu sonucun ardından Türkiye , İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nin ardından 15 puanla 3. sırada yer aldı. Milliler, gruptaki son maçını 13 Ekim Salı günü Konya'da grup lideri İzlanda ile oynayacak. 

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU
A Milli Takım, Ankara 'daki terör saldırısının yanı sıra ülke genelinde yaşanan terör olaylarını protesto amacıyla Çek Cumhuriyeti karşısına siyah bant takarak çıktı ve maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

A Grubu'nda oynanan günün diğer maçlarında ise Hollanda, Kazakistan'ı 2-1 mağlup ederken, İzlanda ile Letonya da 2-2 berabere kaldı.

A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti maçına Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarız için siyah bantla çıktı.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampinası elemeleri A Grubu’ndaki 9. maçında Çek Cumhuriyeti'ne konuk oluyor. Prag'daki Generali Stadyumu'nda oynanacak maçın hakemi ise İngiliz Federasyonu'ndan Martin Atkinson.

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Serdar, Hakan Balta, Caner, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Selçuk, Oğuzhan, Arda Turan, CENK TOSUN

ÇEK CUMHURİYETİ: Vaclik, Kaderabek, Prochazka, Suchy, Novak, Dockal, Pavelka, Krejci, Darida, Sural, Lafata

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :