11 Ekim 2015 Pazar

Furkan

Bu Hafta Vizyondaki Filmler Nelerdir?



vizyona-giren-filmler

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler 9 Ekim

Bu hafta vizyona giren filmler arasında komediden korkuya kadar toplamda 6 adet yapılan filmler var. Uzun süredir oldukça merak edilen, baş rollerinde Joaquin Phoenix, Emma Stone ve Parker Posey’in oynadığı ve Woody Allen tarafından yönetilen Mantıksız Adam filmi haftanın en önemli yapımlarından birisi.

Ejder Kılıcı

Yönetmen: Daniel Lee
Oyuncular: Jackie Chan, John Cusack, Adrien Brody
Tür: Aksiyon, Macera, Dram
Süre: 127 dk.
Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Ejder Kılıcı, haftanın başarılı aksiyon filmlerinden. Başrollerinde Jackie ChanJohn Cusack ve Adrien Brody bulunan filmin yönetmenliğini ise Daniel Lee üstleniyor.

Hayat Öpücüğü

Yönetmen: Şenol Sönmez
Oyuncular: Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel
Tür: Romantik, Komedi
Haftanın yerli yapımlarından olan Hayat Öpücüğü, takıntılı bir adam olanMetin ile genç bir kadın olan Hayat’ın öyküsünü anlatıyor. Romantik komedi türünde olan filmin başrollerindeAli SunalHatice Şendil ve Ayda Aksel rol alıyor.

Tehlike Yürüyüş

Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon
Tür: Biyografik , Dram, Macera
Süre: 123 dk.
Haftanın en çok merak edilen yapımlarından olan Tehlikeli Yürüyüş1974yılında geçiyor ve Fransız ip cambazı Philippe Petit‘in hikayesini anlatıyor. Philippe Petit’nin “To Reach the Clouds” adlı otobiyografik kitabından uyarlanan Tehlikeli Yürüyüşün başrollerinde Joseph Gordon-LevittBen Kingsley ve Charlotte Le Bon yer alıyor.

Geniş Aile: Yapıştır!

Yönetmen: Ömer Uğur
Oyuncular: Fırat Tanış, Ufuk Özkan, Ahmet Sarsılmaz
Tür: Komedi
Geniş Aile adlı dizinin devamı niteliğinde olan Geniş Aile: Yapıştır! haftanın komedi filmlerinden. Başrollerinde Firat TanışUfuk Özkan ve Ahmet Sarsılmaz olan filmin yönetenliğini ise Ömer Uğur üstleniyor.

Korku Terapisi

Yönetmen: Alejandro Amenábar
Oyuncular: Emma Watson, Ethan Hawke, David Thewlis
Tür: Gerilim
Süre: 107 dk.
Ünlü yönetmen Alejandro Amenábar‘ın yazıp yönettiği filmin başrollerindeEmma Watsonve Ethan Hawke ünlü oyuncular yer alıyor. Haftanın korku filmlerinden olan Korku Terapisi, bir baba ile kızının hikayesini anlatıyor.

Mantıksız Adam

Yönetmen: Woody Allen
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey
Tür: Dram, Gerilim, Romantik
Süre: 96 dk.
Dünyaca ünlü yönetmen Woody Allen‘in yeni filmi olan Mantıksız Adam, orta yaş bunalımında olan bir profesörün hikayesini anlatıyor. Başrollerini Joaquin Phoenix ve Emma Stone‘un paylaştığı film haftanın en çok merak edilen yapımlarından birisi

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :