2 Aralık 2016 Cuma

MD

Tüm Sosyal Medya Hesaplarınızı Tek Tıkla Silin

Tüm Sosyal Medya Hesaplarınızı Tek Tıkla Silin

Tüm Sosyal Medya Hesaplarınızı Tek Tıkla Silin


Deseat, internetteki bütün hesaplarınızı tek tıkla silmenize imkân tanıyor. Artık internetten kendini silmek çok daha basit.

Deseat.me Sitesine gitmek için buraya tıklayınız.

Tüm Sosyal medya hesaplarınızı tek tıkla kapatın


  Deseat.me'nin Geliştiricileri Wille Dahlbo ve Linus Unneback tarafından tasarlanan Deseat.me, bütün hesapları sırayla tek panelden silerek sizi büyük bir uğraş ve zaman kaybından kurtarıyor.

Deseat.me Adresinden, Google hesabınızla oturum açıyorsunuz ve daha sonra internette o hesapla bağlantılandırılmış Facebook, Twitter, İnstagram, Tumblr ve aklınıza gelebilecek diğer bütün sosyal medya ağlarını listeliyor ve önünüze getiriyor.

Tüm Sosyal Medya Hesaplarınızı Tek Tıkla Silin

Arzunuza bağlı olarak bu hesaplar arasından istediklerinizi, isterseniz de tüm sosyal medya hesaplarınızı bir tıkla silebilmek mümkün hale geliyor.

Deseat.me Web adresine gitmek için buraya tıklayın.



MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :