27 Kasım 2016 Pazar

MD

Yeni Çipli Kimlikler

Yeni Çipli Kimlikler

Yeni Çipli Kimlikler


Ülkemizde hem devlet kurumlarındaki işleyişi basitleştirilecek hem de diğer konularda da insanların devlet kayıtlarında net bir biçimde tanınmasını sağlayacak.


Yeni çipli kimlik kartlarının dağıtılacağı pilot illerden biri olan Burdur'da da yeni kimlik kartlarının dağıtımı Burdur Valisi Şerif Yılmaz'ın ve eşinin yeni kimlik kartı müracaatı yaptığı törenle beraber başladı.

Yeni Çipli Kimlik İçin Nereye Başvurulacak ? 


Vali Şerif Yılmaz'ın açıklamalarına göre müracaatlar kargaşa yaşanmaması için randevu usülüyle alınıyor. Vatandaşların biometrik fotoğraflarıyla beraber müracaat yapacağını söyleyen Yılmaz, vatandaşların avuç ve parmak izi alındıktan sonra sistem üzerinden yapılan müracaatın vatandaşa kontrol ettirileceğini ve kontrolden sonra müracaatların onaylanacağını belirtti.

Yeni Çipli Kimlikler


MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :