1 Kasım 2016 Salı

Unknown

Tag Heuer'dan 9 bin 900 Dolarlık Akıllı Saat


Akıllı saat pazarı yavaş yavaş gelişse de Tag Heuer firması uçuk bir fiyatla piyasayı canlandırdı. Bu olay da geleneksel saat üreticilerinin de pazara ilgi duymasını sağlıyor. Söz konusu geleneksel üreticilerden biri olan Tag Heuer, Connected serisiyle geçtiğimiz yıl akıllı saat dünyasına adımını atmıştı. Şirket, seriye 9 bin 900 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çeken roze altın kasalı yeni bir model ekledi.

Bu saat modeli internet ortamında, çevrimiçi alışveriş yaparak satın alınabilecek bir saat değil satın almak isteyenler firmasına gidip temin etmesi gerekiyor. Ürün Android Wear işletim sistemine sahip olup roze altın rengindeki Connected, lüks ve akıllı bir saat isteyenlerin önündeki sayılı seçenekler arasına girmiş durumda.

Apple Watch Gold Edition modelinin sonlandırılmasıyla birlikte lüks akıllı saat seçeneklerin sayısı önemli ölçüde azalmıştı. Apple’ın da bu boşluğu doldurmak için çeşitli seçenekler sunduğunu hatırlatmakta fayda var.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :