19 Kasım 2016 Cumartesi

MD

Çalınan İnstagram Hesabını Geri Alma Rehberi

Çalınan İnstagram Hesabını Geri Almak

Çalınan İnstagram Hesabınız veya Hesaplarınız varsa, İnstagram Yardım Merkezi sayesinde Çalınan İnstagram Hesabınızı geri alabilirsiniz.

İnstagram hesabınız çalındıysa ilk öncelikle buraya tıklayarak, İnstagram Yardım Merkezine Gidiyoruz.

İnstagram Yardım Merkezine Girdikten sonra, 

" Benim Hesabım " Seçeneğine tıklıyoruz.


2- Eğer Hesabınıza kayıtlı olan e-posta adresine giriş yapabiliyorsanız " Evet " Seçeneğini işaretleyin. E-posta adresinize giriş yapamıyorsanız, " Hayır " Seçeneğini İşaretleyin. Seçiminizi Yaptıktan sonra " Gönder " Butonuna tıklayın.



Eğer İnstagram hesabınıza kayıtlı olan eposta adresine girebiliyorsanız, aşağıda ki adımları uygulayınız bu yönergeler sayesinde instagram hesabınızı geri alabilirsiniz.
  1. E-posta şifrenizi değiştirin. Instagram hesabınız için yeni bir şifre isteğinde bulunduğunuzda size e-posta göndereceğimiz için, e-postanızın güvenli olduğundan emin olmalısınız.

  2. Giriş ekranında Şifre'nin yanındaki Unuttun mu? bağlantısına dokunarak Instagram hesabınız için yeni bir şifre isteğinde bulunun.



Eğer İnstagram Hesabınıza Kayıtlı olan eposta adresinize giremiyorsanız, aşağıda bulunan görsel formu doldurunuz.


İnstagram Örnek Hesap Geri Alma Formu 




MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :