26 Kasım 2016 Cumartesi

MD

Bilgisayardan İnstagram Fotoğraf Yükleme Yöntemi

Bilgisayardan İnstagram Fotoğraf Yükleme Yöntemi


Silikon Vadisi’n de mühendis olan Kevin Systrom icadı Instagram her geçen gün daha da bağlıyor bizi kendine. Popüler fotoğraf paylaşma platformu olan Instagram her güncellemeyle beraber sınırları biraz daha zorluyor ve kullanması eğlenceli hale geliyor ama fakat bu durum genel olarak mobil kullanıcılar için geçerli.

Çoğu zaman Instagram’ı bilgisayar da kullananlar paylaşılan fotoğraflara bakmaktan ve beğenmekten öteye gidemiyorlar.

Instagram’ın temel özelliği olan fotoğraf paylaşmayı bilgisayar kullanıcıları yapamıyor mesela. Ama bu artık bir problem değil.

Sizde sisteminizden Instagram’a fotoğraf yüklemek istiyorsanız şimdi bu yazıyı dikkatlice okuyun.

Bu prosedürü gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan tek şey Gramblr uygulamasına sahip olmak.

Gramblr Uygulamanın urlini en altta sizlerle paylaştık.



İndirme prosedürü tamamlandıktan sonra uygulamayı açtığımız da karşımıza şöyle bir ekran geliyor ve öncelikli olarak buradaki bilgilerin hepsini doğru bir biçimde girerek kaydol opsiyonune tıklıyoruz.


Aplikasyonumuza kaydımızı yaptıktan sonra bizi Gramblr programının ana sayfası karşılıyor. Gördüğünüz gibi prosedürlerinizi bu sayfadan gerçekleştirebilirsiniz. Instagram’a yüklemek istediğiniz fotoğrafı sayfanın ortasında gördüğümüz büyük kare alana bırakıyoruz.



Resminizi seçtikten sonra karşınıza şöyle bir ekran geliyor ve burada dikkat etmeniz gereken küçük bi neden var.

Eğer hemen sağ tarafta gördüğünüz kaydet tuşu kırmızı renkte ise yayınlayamazsınız. Bunun için fotoğrafınızın boyutunu ayarlamanız gerekli.

Son aşamamız ise fotoğraf ile ilgili ayrıntılar. Yazınızı yazdıktan sonra dilerseniz fotoğrafınızı hemen yükleyebilir dilerseniz de diğer bir zaman opsiyonune tıklayarak istediğiniz bir zaman da fotoğrafınızı gönder tuşuna basarak yayınlayabilirsiniz.

GRAMBLR UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :