16 Temmuz 2016 Cumartesi

Furkan

Erkekler Yatakta Kadından Ne İster ?

images (40)



Yeni bir aşk macerası her zaman erkeklerin moralini yükseltir.
Kokulu çiçekler ve hırslı bir kadın. Ama erkekler ile farklı. Yani yeni ilişkiye farklı bir tepki de verebilirler. Ama buna rağmen erkeklerin hepsini bir olgu birleştirir. Bu da onların sevdiği ilişkide elementlerdir.
İyi bir partner olmak isteyen kadınlar bu 5 maddeyi mutlak okumalıdır:
1. Erkekler ilişkide ilk olarak yeniliği
seviyorlar. Yani kadın ilk olarak kendi fantezileri ile başlamalıdır. Erkeği tam olarak kendine meftun etmek için yeni özel oyunlarını düşünmelidir.
2. Erkekler İlişkide sınırsız olmak isterler. Kadın da bu sınırsız özellik için tüm komplekslerini bir tarafa atmalı ve samimiyet okyanusunda yüzmelidir.
3. Erkekler İlişkilerinde  kadının da kendi düşüncelerini ifade edebilmesini çok seviyorlar. Çünkü erkekler falcı değildir ve kadının düşündüklerine göre saatlerini harcamayı bilemezler. Kadınlar sırayla sevdiği özel oyunlarını erkeklere söylemeleri gerekir. Bu oyunlar erkeğin hırsını tam olarak coşturmalıdır.
4. Erkekler ilk adımı kadının atmasını çok seviyorlar. Bu onların tutkusunu daha da alevlendirir. Kendisini sıkan ve küçük dokunulmaz gibi görünen kadınları pek sevmezler. Kadın durumu kendi eline almalıdır ve bu ilişkiye dair biraz da kendinden özveri  vermelidir. Bazen kadınlar şöyle düşünür ki, ben ilk adımı atarsam o benim hakkımda ne düşünür acaba. Aslında erkeğin ona karşı olan sevgisini ve hırsını göstermelidir. İlişkide aktif olup kişinin isteklerini yerine getirmeye çaba gösterilmelidir. Bununla erkek kadını daha çok çılgınlıkla arzuyla ister.
5. Erkekler daha çok gözleriyle severler. Buna göre kadınlar her küçük ayrıntıya bile önem vermelidirler. Bu hem dış görünüşe, giyime, saç vb. İlişkilidir hemde özellikle alt kıyafetlerine dikkat etmek lazımdır. Erkekler alt kıyafetinde inceliği daha çok seviyorlar. Daha çok ilişkiyi, körükleyecek öğelere ve renklere dikkat etmek gerekir Daha çok komple set şeklinde olan alt giysiler ve topuklu ayakkabılar erkeklerin aklını başından alabilir.
Bu bazı element olguları dikkatle okuyup ve takip etmek çok önemlidir. Çünkü çoğunluk erkekler bu tür durumlardan hoşlanır. Bunları bildikten sonra erkeği kendi özel oyununuzla ele alabilirsiniz, aziz bayanlar. Bu da sağlam bir ilişkinin temeli olabilir.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :