30 Mayıs 2016 Pazartesi

Furkan

Webmaster Araçları - Adblock Engelleme Kodu - Adblock Block Code



Bir çok site sahibi sitesiyle masraflarını karşılamak için reklam koyuyor ve kazanç sağlıyor. Adblock Chrome eklentisi sayesinde sitede dolaşırken reklamlara rastlamıyor buda site sahibine masraflarını karşılayamaması anlamına geliyor buda sitenin kapanması gibi bir durum alıyor. 

Ama bu kod sayesinde hazırlanmış olan tüm popüler reklam önleyici eklentilerini/programlarını tespit ederek siteye giriş yapmamasını sağlıyor. Eklentileri/programları kullananları tespit ederek uyarı mesajı gösteriyor. Ve bu sayede site sahibi eklediği reklamlarını gösterebilecek ve kazanç sağlayarak masraflarını karşılayacaktır. 
sitene adblock, adblocker engelleme, Ghostery engelle, adblocker, adblock reklam, reklam engelleyici, tespit edildi, uyarı,

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :