27 Mayıs 2016 Cuma

MD

Lekesiz Bir Cilt İçin Bakım

Lekesiz Bir Cilt İçin Bakım

cilt lekelerinin tedavisi için kullanılan yöntemler ve leke giderici peeling tarifleri, maskeler.
Lekesiz Cilt İçin Ne Yapmalı
Lekesiz ve temiz bir cilt için bitkisel maskelerden yararlanabilir ve cildinizin daha pürüzsüz olmasını sağlayabilirsiniz. Ölü hücrelerin atılması ve leke oluşumlarının tedavisi için uzmanlar tarafından önerilen tarifler ve çok özel önerilerden faydalanabilirsiniz.
Cilt temizliği ve bakımı, özel günlerin öncesinde yapıla gelen bir iş değildir. Cildin daimi olarak bakımının yapılması gerekir. Parlak ve pürüzsüz bir cilde ancak düzenli bakımla ulaşılır. Cilt hem gün boyu temiz tutulmalı  hem de  lekesiz bir cilt için  cilt bakımı aksatılmamalıdır. Haftalık yapılan peeling işlemleri ise  lekesiz bir cilt için  gereklidir. Cilt temizliği ve bakımı hakkında bazı tavsiyeleri sizlere sunuyoruz.

İdeal bir Cilde Sahip Olmak İçin Yapılması Gerekenler

Ünlü Fransız epidermolog Joelle Ciocco’dan mükemmel cildin sırlarını sizler için derledik.
Yaz ya da kış fark etmez, her gün sabah uyanır uyanmaz pencereyi açıp derin nefesler alın.
Düzenli olarak yapacağınız 2 – 3 dakikalık günü selamlama seremonisi sayesinde sindirim, dolaşım ve boşaltım sistemleriniz efektif bir şekilde çalışmaya başlayacaktır. Bir nevi tüm organlarınız uyanacak ve cildiniz canlılık kazanacaktır.
Camın önünde günü selamlamadan önce yatağınızda 1 dakika boyunca tüm uzuvlarınızı gerdirin. Bu şekilde kaslarınız uyarılacak ve dolaylı olarak da cildinize taze kan hücum edecektir.
Limonun mucizevi özelliklerini bilmeyen yoktur. Her sabah bir bardak ılık suya bir adet taze sıkılmış limonun suyunu ilave edin ve bunu aç karnına için. Bu sayede hem günlük detoksunuzu yapmış olursunuz hem de iç organlarınız çalışmaya başlar. Her sabah içilen limonlu su sayesinde cildiniz canlılık kazanır.
Limonlu suyunuzu içtikten hemen sonra cildinizi tonik ile temizleyin. Bu sayede bir önceki günün negatif enerjisini cildinizden atarsınız. Doğal malzemelerle, evinizde yaptığınız cilt bakım toniklerini tercih edin.
Cilt temizliğinizi gerçekleştirmenin ardından mutlaka cilt nemlendiricisi kullanın. Unutmayın, nem, sağlıklı cilt demektir. Eğer cildiniz nemden yoksun ise çok çabuk yaşlanır. Yağlı ciltlerde nemlendiriciler daha temkinli kullanılmalıdır.
Cildinizi nemlendirdikten sonra sıradaki uygulama ise cilt serumu kullanmaktır. Cilt serumu, genç ve taze bir cilde sahip olmanın şartlarından biridir. Özellikle belirli yaşlardan sonra düzenli olarak kullanılması gerekir. Düzenli kullanılan cilt serumu sayesinde yüzünüzdeki yaşlılık emareleri azalır, daha genç bir görünüme kavuşursunuz.

MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :