15 Mayıs 2016 Pazar

Unknown

Google Gsm Operatörünü Kuruyor

Google Gsm Operatörünü Kuruyor

Sızan son verilere göre Google kendi mobil Gsm şirketini kurmak girişiminde. Hatta kuracağı yeni Gsm operatörünün adı bile  hazır ..” NOVA “
Google’ın bu konu üzerinde yoğunlaştığısöyleniyor.Fakat önümüzdeki dönemlerde iş biraz daha ciddiye binecek gibi gözüküyor.
nova, google nova, google dan yeni hizmet, google dan yeni hat, google dan yeni gsm hizmeti, google dan yeni gsm öperatörü, hamtekno, gsm öperatörleri, hangi hat kullanılır, google nova nedir, gogole nova nasıl alınır, google nova ne zaman çıkacak
Straight Talk‘a benzer bir servis olması beklenenNova‘nın,T-Mobile, Sprint, Verizon gibi Gsm şirketlerinin alt yapısını kullanacağı sızın veriler arasında.
Böylelikle Google güçlü bir alt yapıyla, daha uygun fiyatlarla hizmet sunabilecek.
Google’ın bu gsm hizmetini ne zaman başlatacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte, yakın bir zaman zarfı içinde  şirketten bu konu ile ilgili daha detaylı açıklama bekleniyor.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :