5 Mayıs 2016 Perşembe

Unknown

Bu Yöntem İle Telefonunuz Asla Isınmayacak Ve Kasmayacak!

Bu Yöntem İle Telefonunuz Asla Isınmayacak Ve Kasmayacak!


Gün içerisinde sık kullanılan cep telefonları, haliyle Isınıyor ve Yavaşlıyor. Bunları ertelemek veya yok etmek için yapmanız gerekenleri içeren bir listeyi sizler için derledik.

Bakım ve Onarım

 
Bakım ve Onarım listenin ilk yapmanız gereken iş. Cep telefonlarındaki yavaşlama ve ısınma sorunlara genellikle bakımsızlık sebep olur.
Ne Yapmalıyım?
  • Yazılım ve donanım olmak üzere bütün bakımların aralıklı olarak yapılması gerekmektedir.
  • Ara Sıra, telefonunuzun dış yüzeyini silmek bile bir bakımdır. Garanti süresini beklemeyin ve teknik servisinize ara bakıma gönderin, servis kabulü için “settings arrangement” açıklaması yazmanız yeterlidir.

Kılıflar

Kılıflar bazen telefonun görünüşünü değiştirmek, iyileştirmek amacı ile kullanılır veya güvenlik amaçlı telefonu koruma amaçlı kullanılır, fakat bunun yanı sıra Kılıfın çeşidi ve tasarımı da önemilidir. Kalın kapaklı kılıf kullanmak telefonunuzun aşırı ısınmasına neden olabilir.
Ne Yapmalıyım?
  • Önerebileceğim şey, şeffaf ve hava alan delikli kılıflar kullanmanızdır.

Gereksiz Uygulamalar
Telefonunuza indirdiğiniz fakat sonradan kullanmayı bıraktığınız uygulamalar olabilir. Bunlar telefonunuzun yavaşlamasına sebep olur. Gereksiz Video, Resim gibi galeri içeriği de kaldırılabilir.
Ne Yapmalıyım?
  • İlk olarak kullanmadığınız uygulamaları kaldırmak ile başlayabilirsiniz. Hem yer tasarrufu olur hem de telefonunuzun hızlanmasına sebep olur.
  • Kullanmadığınız galeri içeriğini silebilirsiniz.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :