20 Nisan 2016 Çarşamba

Furkan

Yeni Güncelleme ile Google Chrome Daha Hızlı


Son zamanlarda Chrome kullanıcılarından gelen şikayetlerin artmasının ardından Google, bugün Google Chrome 50 sürümünü yayınladı.
Google Chrome 50 ile gelen yenilikler
Beta sürecinde beklemek istemeyen Google, beta sürümü ile final sürümünü aynı gün kullanıcılara sundu. Güncelleme ile birlikte internet sitelerinin açılış hızının arttığı belirtilirken, tarayıcı üzerinde bulunan ve ödül sistemi ile kullanıcıların keşfettiği 20 güvenlik açığı kapatıldı.

Ayrıca güncelleme ile birlikte gönderilen bildirimleri daha fazla özelleştirme imkanı sunulurken, bildirim API’sinde yapılan değişiklik ile internet bağlantısı kötü olan kullanıcılara tüm bildirimlerin aynı anda gönderilmesi sorunu giderildi.


Eğer, Google Chrome kullanıyorsanız 50.0.2661.75 sürüm numarasına sahip olan Google Chrome 50’ye doğrudan tarayıcınızın Ayarlar > Hakkında  bölümünden yapacağınız güncelleme ile ulaşabilirsiniz.
Google Chrome kullanmayanlar ise, google.com/chrome adresinden en güncel Google Chrome sürümünü indirebilirler.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :