20 Nisan 2016 Çarşamba

Furkan

Reklamları Nasıl Engellerim?


Bu makalede Adblock eklentisinden bahsedeceğim. Bazı sitelerde aşırı reklamlardan dolayı keyfimiz kaçıyor. Özellikle de bazı sitelerde uygunsuz bazı reklamlar oluyor. En sevmediğim reklam türü de açılır pencereler. Hem göz zevkini bozuyor hem de çok can sıkabiliyor. İşte Adblock bizi bu dertten kurtarıyor. Hem de değişik tarayıcılarda da çalışıyor. Peki hangi reklamları engelleyebiliyor? Logo reklamları, Youtube video reklamları, Facebook reklamları, açılır pencereler…
Adblock farklı tarayıcıları da destekliyor. Fakat İnternet Explorer’a eklenti yükleyemiyoruz, onun yerine bilgisayarımıza program yüklüyoruz. Öcelikle Google Chrome’dan bahsedelim. Eklenti kurulumu oldukça basit. Bu adresten “Chrome’a Ekle” butotuna tıklıyorsunuz. Mozilla Firefox için ise bu adresten “Add to Firefox” butonuna tıklıyorsunuz. Internet Explorer için kurulum dosyasını bu adresten indiriyorsunuz. Bilgisayarımıza kurduğumuzda reklamlardan kurtulmuş oluyoruz.
Artık reklamsız bir internet keyfi sizi bekliyor. Keyifli sörfler…

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :